Vídeos

0 votos

Problemes amb els mòbils

Els mòbils d’uns alumnes desapareixen sorprenentment i aquests els cerquen per tot l’institut. Al final … No farem un espòiler, l’has de veure!

Aquest curtmetratge és el producte del projecte «Fes un «gravatruc»!» de 1r d’ESO de l’Institut El Til·ler de Les Franqueses del Vallès. Hem anat fent diferents activitats per aprendre sobre Georges Méliès i per posar-nos en la seva pell provant de fer els seus impressionants trucs tot practicant la gravació i l’edició audiovisual. Desitgem que us agradi!

Duración: 01:53
Compartir

    La Fundación Bancaria “la Caixa” tratará mis datos personales con el fin de gestionar y tramitar la solicitud, servicio, consulta o compra que realizo; enviarme información –incluso por medios electrónicos- sobre actividades similares; cumplir con sus obligaciones legales; y, si así lo deseo, enviarme comunicaciones -incluso electrónicas- sobre otras actividades de la entidad y que pueden estar ajustadas a mi perfil. En el documento “Tratamiento de datos personales” se me indica cómo puedo ejercer mis derechos de acceso, rectificación, supresión, limitación, portabilidad y oposición.

    [videoid]

    Volver arriba