Notícies

 • L’exposició “Dones i senyors, comença l’espectacle: Georges Méliès i el cinema de 1900” viatja a Bilbao.

  18 octubre, 2023

  L’exposició “Dones i senyors, comença l’espectacle: Georges Méliès i el cinema de 1900” arriba a Bilbao. Aquesta activitat, organitzada per la Delegació i la Fundació La Caixa, ens transporta al fascinant món del cinema i la seva evolució com a espectacle popular. Des del 10 d’octubre fins al 7 de novembre de 2023, els visitants tindran l’oportunitat de gaudir d’aquesta mostra que combina història i entreteniment. A més, els assistents podran gaudir de la visualització dels nous vídeos guanyadors de l’última edició de Participa Méliès.

  Un Viatge als Anys en què el Cinema es va Convertir en un Espectacle Popular

  Al centre de l’exposició es troba la figura icònica de Georges Méliès, un visionari del cinema que va saber captar les expectatives del públic i portar-lo a un món de somni i entreteniment. A través de diferents espais i recursos expositius, els visitants podran comprendre la importància de Méliès en la història cinematogràfica.

  L’exposició ens ofereix una mirada privilegiada a la societat i l’oci de principis del segle XX. S’exhibiran pel·lícules de Méliès, així com una selecció d’obres dels germans Lumière, pioners del cinema. A més, es presentaran audiovisuals, còpies de fotografies, reproduccions de cartells, dibuixos i una maqueta de l’estudi de Méliès, proporcionant una experiència completa i enriquidora de l’època.

  Lloc:

  Passeig de l’Arenal – Zona Arriaga, Bilbao.

  Horaris i Visites:

  Des del 10 d’octubre fins al 7 de novembre de 2023, s’establiran diferents horaris.

  Obertura al Públic General:

  De dilluns a divendres, de 12:30h a 14h i de 17h a 21h. Dissabtes, diumenges i festius, de 11h a 14h i de 17h a 21h.

  Visites Guiades per a Grups Escolars i Altres Col·lectius:

  De dilluns a divendres, de 9:30h a 12:30h i de 15h a 17h. Es requereix reserva prèvia trucant al 900 80 11 37.

  Visites Comentades per al Públic General:

  De dilluns a divendres, a les 19h. Dissabtes, diumenges i festius, a les 12h i a les 19h.

Compartir
Tornar a dalt