Notícies

 • L’exposició «Dones i senyors, comença l’espectacle: Georges Méliès i el cinema de 1900» viatja a Lugo

  17 juliol, 2023

  L’exposició «Dones i senyors, comença l’espectacle: Georges Méliès i el cinema de 1900» arriba a Lugo. Aquesta activitat, organitzada per la Delegació i la Fundació La Caixa, ens transporta a l’apassionant món del cinema i la seva evolució com a espectacle popular. Des del 15 de novembre fins al 9 de desembre de 2023, els visitants tindran l’oportunitat de gaudir d’aquesta mostra que combina història i entreteniment.

  Un viatge als anys en què el cinema es va convertir en un espectacle popular

  Al centre de l’exposició es troba la figura icònica de Georges Méliès, un visionari del cinema que va saber captar les expectatives del públic i portar-lo a un món de somni i entreteniment. A través de diferents espais i recursos expositius, els visitants podran comprendre la importància de Méliès en la història cinematogràfica.

  L’exposició ens ofereix una mirada privilegiada a la societat i l’oci de principis del segle XX. S’exhibiran pel·lícules de Méliès, així com una selecció d’obres dels germans Lumière, pioners del cinema. A més, es presentaran audiovisuals, còpies de fotografies, reproduccions de cartells, dibuixos i una maqueta de l’estudi de Méliès, proporcionant una experiència completa i enriquidora de l’època.

  Lloc: Plaça Horta do Seminario, Lugo, dins de la Delegació Territorial DT Nord.

  Horaris i visites: des del 14 de novembre fins al 9 de desembre de 2023, s’establiran diferents horaris.

  Obertura al públic general:

  De dilluns a divendres, de 12:30h a 14h i de 17h a 21h.

  Dissabtes, diumenges i festius, de 11h a 14h i de 17h a 21h.

  Visites guiades per a grups escolars i altres col·lectius:

  De dilluns a divendres, de 9:30h a 12:30h i de 15h a 17h.

  Cal fer reserva prèvia trucant al 900 80 11 37.

  Visites comentades per al públic general:

  De dilluns a diumenge, a les 19h.

  Dissabtes, diumenges i festius, a les 12h i a les 19h.

Compartir
Tornar a dalt