Notícies

 • L’exposició “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” viatja a Pamplona

  5 setembre, 2022

  “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900”, organitzada per la Fundació “la Caixa” amb la participació de la Cinémathèque Française, viatja a Pamplona. L’exposició podrà visitar-se del 7 de setembre de 2022 fins al 4 d’octubre de 2022 al Passeig de Sarasate.

  Un viatge als anys en què el cinema es va convertir en un espectacle popular

  Visitant “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” us traslladareu al moment on el cinema va prendre forma d’espectacle. En bona part, gràcies a Georges Méliès, qui va saber entendre què volia la gent, i com fer-la somiar i distreure.

  Els diferents espais i recursos expositius descobreixen com eren el món i l’oci d’aquella època, així com les claus per a entendre la importància de Georges Méliès. L’exposició inclou pel·lícules de Méliès, una selecció de films dels germans Lumière, audiovisuals, còpies de fotografies i reproduccions de cartells, dibuixos i una maqueta de l’estudi de Méliès.

  Ubicació: Passeig de Sarasate

  Horari: De dilluns a diumenge de 12:30 a 14 h y de 17 a 21 h

  Més informació

Compartir
Tornar a dalt