Notícies

 • L’exposició “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” viatja a Laredo

  25 juliol, 2022

  “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900”, organitzada per la Fundació “la Caixa” amb la participació de la Cinémathèque Française, viatja a Laredo. L’exposició podrà visitar-se del 28 de juliol de 2022 fins al 31 d’agost de 2022 al Passeig Marítim.

  Un viatge als anys en què el cinema es va convertir en un espectacle popular

  Visitant “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” us traslladareu al moment on el cinema va prendre forma d’espectacle. En bona part, gràcies a Georges Méliès, qui va saber entendre què volia la gent, i com fer-la somiar i distreure.

  Els diferents espais i recursos expositius descobreixen com eren el món i l’oci d’aquella època, així com les claus per a entendre la importància de Georges Méliès. L’exposició inclou pel·lícules de Méliès, una selecció de films dels germans Lumière, audiovisuals, còpies de fotografies i reproduccions de cartells, dibuixos i una maqueta de l’estudi de Méliès.

  Ubicació:Passeig Marítim (carrer García de Leániz)

  Horari:De lunes a domingo, de 11 a 14 h y de 17 a 23 h

  Més informació

Compartir
Tornar a dalt