Notícies

 • L’exposició “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” viatja a Castelló de la Plana

  20 juny, 2022

  “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900”, organitzada per la Fundació “la Caixa” amb la participació de la Cinémathèque Française, viatja a Castelló de la Plana. L’exposició podrà visitar-se del 23 de juny de 2022 fins al 20 de juliol de 2022 a la Plaça de Sète.

  Un viatge als anys en què el cinema es va convertir en un espectacle popular

  Visitant “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” us traslladareu al moment on el cinema va prendre forma d’espectacle. En bona part, gràcies a Georges Méliès, qui va saber entendre què volia la gent, i com fer-la somiar i distreure.

  Els diferents espais i recursos expositius descobreixen com eren el món i l’oci d’aquella època, així com les claus per a entendre la importància de Georges Méliès. L’exposició inclou pel·lícules de Méliès, una selecció de films dels germans Lumière, audiovisuals, còpies de fotografies i reproduccions de cartells, dibuixos i una maqueta de l’estudi de Méliès.

  Ubicació: Plaça de Sète, Castelló de la Plana 

  Horari: De dilluns a diumenge, d’11 a 14 h i de 17 a 23 h

  Telèfon cita prèvia: 900 80 11 37.

  Més informació

Compartir
Tornar a dalt