Notícies

 • Col·laborem amb el I Festival de Cine Escolar de la Facultat d’Educació de la Universitat de Saragossa

  2 febrer, 2022

  Tenim el plaer d’anunciar-vos que aquest any formem part del I Festival de Cine Escolar de la Facultat d’Educació de la Universitat de Saragossa: una nova iniciativa d’innovació pedagògica que neix al cor de la Facultat d’Educació de la Universitat de Saragossa, juntament amb altres festivals de cine escolars com el de la Mice (Mostra Internacional de Cinema Educatiu de València), el Cachinus de cine o l’eMove, entre altres.  

  L’objectiu del festival és el de valorar, reconèixer, i difondre els millors treballs audiovisuals de centres de Primària i Secundària seleccionats pels diferents festivals escolars de cine nacionals, juntament amb les millors peces procedents de les facultats d’educació de l’Estat, així com fomentar l’ús del cine com a recurs i eina didàctica entre els alumnes de tots els centres i certàmens participants.

  Curts finalistes

  Des de Participa Méliès inscrivim al festival els vídeos guanyadors de la 9ª edició i algunes de les mencions especials seleccionades pel jurat de l’anterior edició en les dos categories escolars amb les quals comptem; Categoria Educació Primària i Categoria Educació Secundària.

  Els curts finalistes de Participa Méliès, així com els dels altres festivals participants del FCE, es poden consultar a la web del festival, juntament amb altres informacions rellevants sobre el certamen com són las bases del concurs o el jurat encarregat d’escollir als guanyadors i a les guanyadores de la seva primera edició. 

  Dates del festival

  A partir de l’1 de febrer es procedirà a comunicar la decisió del jurat en cada categoria a tots/es els/les participants mitjançant correu electrònic i la seva publicació a la pàgina web del Festival.

  L’entrega de premis se celebrarà l’11 de març, Dia de la facultat d’Educació de la Universitat de Saragossa, a la sala d’actes.

  Durant la setmana de l’11 de març es preveuen diversos actes en torn del Festival de Cine Escolar, entre els quals l’exposició de cartells d’antigues edicions dels festivals que col·laboren amb el FCE, els dies 10 i 11 de març. 

  Ens fa especial il·lusió compartir-vos aquesta notícia i volem felicitar a tots els centres participants de Participa Méliès per haver estat escollits pel festival! 

  Enhorabona!

Compartir
Tornar a dalt