Notícies

 • L’exposició “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” viatja a Elx

  8 novembre, 2021

  “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900”, organitzada per la Fundació “la Caixa” amb la participació de la Cinémathèque Française, viatja a Elx. L’exposició podrà visitar-se del 10 de novembre fins al 7 de desembre de 2021 a la Plaça del Congrés Eucarístic.

  Un viatge als anys en què el cinema es va convertir en un espectacle popular

  Visitant “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” us traslladareu al moment on el cinema va prendre forma d’espectacle. En bona part, gràcies a Georges Méliès, qui va saber entendre què volia la gent, i com fer-la somiar i distreure.

  Els diferents espais i recursos expositius descobreixen com eren el món i l’oci d’aquella època, així com les claus per a entendre la importància de Georges Méliès. L’exposició inclou pel·lícules de Méliès, una selecció de films dels germans Lumière, audiovisuals, còpies de fotografies i reproduccions de cartells, dibuixos i una maqueta de l’estudi de Méliès.

  Ubicació: Plaça del Congrés Eucarístic, Elx (Alacant, Espanya.)

  Horari:

  Horari estàndard

  Públic general:

  De dilluns a divendres, de 12.30 a 14h i de 17 a 21h.

  Dissabtes, diumenges i festius de 11 a 14h i de 17 a 21h.

  Visites escolars:

  De dilluns a divendres, de 9.30 a 12.30h i de 15 a 17h.

  Tel. reserves escoles: 900 80 11 37

  Visites guiades:

  De dilluns a divendres, a les 19h.

  Dissabtes, diumenges i festius, a les 12h i a les 19h.

  Tel. altres reserves: 900 80 11 37

  Activitat oberta

  Més informació

  Fulletó de l’exposició

  #MeliesCaixaForum

  Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900

Compartir
Tornar a dalt