Notícies

 • L’exposició “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” viatja a Castro-Urdiales

  11 agost, 2021

  “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900”, organitzada per la Fundació “la Caixa” amb la participació de la Cinémathèque Française, viatja a Castro-Urdiales. L’exposició podrà visitar-se del 28 de juliol de 2021 fins al 27 d’agost de 2021 al parc d’Amestoy.

  Un viatge als anys en què el cinema es va convertir en un espectacle popular

  Visitant “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” us traslladareu al moment on el cinema va prendre forma d’espectacle. En bona part, gràcies a Georges Méliès, qui va saber entendre què volia la gent, i com fer-la somiar i distreure.

  Els diferents espais i recursos expositius descobreixen com eren el món i l’oci d’aquella època, així com les claus per a entendre la importància de Georges Méliès. L’exposició inclou pel·lícules de Méliès, una selecció de films dels germans Lumière, audiovisuals, còpies de fotografies i reproduccions de cartells, dibuixos i una maqueta de l’estudi de Méliès.

  Ubicació: Parc d’Amestoy, Castro-Urdiales (Cantàbria, Espanya).

  Horari:

  De dilluns a diumenges i festius, d’11 a 14 h i de 17 a 23 h.

  Visites guiades per al públic general:

  De dilluns a diumenges i festius, a les 12 h i a les 19 h.

  Telèfon cita prèvia: 900 80 11 37.

  Activitat oberta

   

  Més informació

  Fulletó de l’exposició

  #MeliesCaixaForum

  Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900

Compartir
Tornar a dalt