Notícies

 • L’exposició “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” viatja a Fuenlabrada

  20 abril, 2021

  “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900”, organitzada per la Fundació “la Caixa” amb la participació de la Cinémathèque Française, viatja a Fuenlabrada. L’exposició podrà visitar-se del 14 d’abril de 2021 fins el 12 de maig de 2021 a la plaça d’Espanya, Fuenlabrada.

  Un viatge als anys en què el cinema es va convertir en un espectacle popular

  Visitant “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” us traslladareu al moment on el cinema va prendre forma d’espectacle. En bona part, gràcies a Georges Méliès, qui va saber entendre què volia la gent, i com fer-la somiar i distreure.

  Els diferents espais i recursos expositius descobreixen com eren el món i l’oci d’aquella època, així com les claus per a entendre la importància de Georges Méliès. L’exposició inclou pel·lícules de Méliès, una selecció de films dels germans Lumière, audiovisuals, còpies de fotografies i reproduccions de cartells, dibuixos i una maqueta de l’estudi de Méliès.

  Ubicació: Plaça d’Espanya

  Horari:

  De dilluns a divendres, a les 19.00 h;

  dissabtes, diumenges i festius, a les 12 h i a les 19 h.

  Visites per a grups escolars i altres col·lectius

  De dilluns a divendres, de 9.30 a 12.30 h i de 15 a 17 h,

  Amb cita prèvia trucant al 900 80 11 37.

  Més informació

   

  Fulletó de l’exposició

  #MeliesCaixaForum

  Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900

Compartir
Tornar a dalt