Notícies

 • Tanquem la 8a edició de Participa Méliès! Gràcies per fer-la possible

  31 juliol, 2020

  Finalitza la 8a Edició de Participa Méliès i ens falten paraules per a agrair la vostra passió pel cinema i el vostre esforç.

  Les circumstàncies viscudes en aquests mesos de 2020 no han estat les més favorables per la participació, però novament heu superat totes les nostres expectatives.

  Malgrat l’estat d’alarma per Covid-19 i les dificultats que el confinament podia haver ocasionat a l’hora de crear els vostres curtmetratges, hem rebut ni més ni menys que 320 vídeos i més de 14.000 vots de l’audiència. Un veritable èxit!

  Tanquem aquesta edició amb l’enorme satisfacció de comprovar per vuitè any que la inspiració, la imaginació i la passió per l’audiovisual són imparables, i que fins i tot en els moments més difícils, la creativitat no s’atura.

  De fet, sembla que s’ha avivat: només cal veure el gran nombre de participants de la categoria general que han format part dels vídeos a concurs d’aquesta edició. S’augura un gran futur audiovisual!

  I tampoc ens oblidem dels centres escolars que donen un lloc tan important al setè art, a la creació audiovisual i als projectes col·lectius. Gràcies per confiar en Participa Méliès com a eina per treballar l’expressió visual o explicar el cinema a l’aula.

  I volem esmentar especialment els centres que no han pogut dur a terme els seus curtmetratges, o que els han hagut de parar a causa del confinament. Desitgem de bo de bo que els pugueu reprendre durant el pròxim curs. Encara que els i les intèrprets hagin crescut bastant… tracteu d’acabar aquests bonics projectes en els quals vau abocar tant d’esforç i il·lusió.

  Us animem a que comenceu ja a planificar els vostres vídeos de cara a l’esperada 9a Edició de Participa Méliès.

  Per part nostra, tingueu per segur que tornarem amb il·lusions renovades i, per descomptat, amb premis per a que la vostra creativitat compti amb l’equipament audiovisual que es mereix!

  Moltes gràcies, i visca el cinema!

Compartir
Tornar a dalt