Notícies

  • El taller “De la imaginació a la pantalla” arriba a Lleida

    16 març, 2020

    Us presentem un taller educatiu en el qual podreu aprendre, de manera pràctica i divertida, a gravar un curt de cinema fantàstic que incorpori els trucs de Georges Méliès.

    De la imaginació a la pantalla” és un taller de cinema dissenyat per a que els nens i nenes es familiaritzin amb el llenguatge i el procés de creació d’un curtmetratge. En l’activitat, nens i joves aprendran a passar de la idea al guió i el storyboard i, posteriorment, a la gravació i edició d’un curt en el qual, a més, practicaran alguns dels famosos trucatges del precursor del cinema fantàstic: Georges Méliès.

    Al final del taller, pensat per a famílies amb nens/es a partir de 8 anys, ells hauran gravat un curtmetratge amb en el qual podran continuar treballant per a presentar-lo al concurs Participa Méliès. Recordeu que el termini per a enviar els vídeos es tanca el 15 de maig de 2020, així que… deixeu volar la vostra imaginació!

Compartir
Tornar a dalt