Notícies

 • L’exposició “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” viatja a Burgos

  14 febrer, 2020

  “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900”, organitzada per l’Obra Social “la Caixa” amb la participació de la Cinémathèque Française, viatja a Burgos. L’exposició podrà visitar-se del 26 de febrer al 24 de març de 2020 en el passeig Sierra d’Atapuerca, Burgos.

  Un viatge als anys en què el cinema es va convertir en un espectacle popular

  Visitant “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” us traslladareu al moment on el cinema va prendre forma d’espectacle. En bona part, gràcies a Georges Méliès, qui va saber entendre què volia la gent, i com fer-la somiar i distreure.

  Els diferents espais i recursos expositius descobreixen com eren el món i l’oci d’aquella època, així com les claus per a entendre la importància de Georges Méliès. L’exposició inclou pel·lícules de Méliès, una selecció de films dels germans Lumière, audiovisuals, còpies de fotografies i reproduccions de cartells, dibuixos i una maqueta de l’estudi de Méliès.

  Ubicació: Passeig Sierra d’Atapuerca, Burgos.

  Horari: De dilluns a divendres, de 12.30 a 14 h i de 17 a 21 h;

  Visites guiades per al públic general

  • De dilluns a divendres, a les 19h.
  • Dissabtes, diumenges i festius, a les 12h i a les 19h.

  Visites per a grups escolars i altres col·lectius

  • De dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30h i de 15 a 17h
  • Amb cita prèvia al 900 80 11 37

  Més informació

Compartir
Tornar a dalt