Notícies

 • Ets de Saragossa? Inicia’t al cinema fantàstic amb Georges Méliès!

  11 febrer, 2020

  Participa Mélies continua el seu compromís educatiu a Saragossa amb el taller “De la imaginació a la pantalla. Iniciació al cinema fantàstic”, recomanat per a estudiants a partir de 4t de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.

  Començant amb Georges Méliès i després, a través d’exercicis pràctics, de manera senzilla, passarem de la idea al guió, del guió a l’enregistrament (incloent efectes especials molt simples), a l’edició, i finalitzarem el taller amb una peça audiovisual creada o ben preparada per a continuar treballant a casa o a classe.

  Els treballs finals (realitzats en el taller o, si el prefereixes, a la teva casa) podran ser presentats en el concurs de vídeos Participa Méliès.

  Dates:

  Dissabte 29 de febrer, d’11 a 14 h i 17 a 20 h

  Més informació

Compartir
Tornar a dalt