Notícies

 • Taller “De la imaginació a la pantalla”, iniciació al cinema fantàstic en Caixaforum Barcelona

  3 gener, 2020

  Participa Mélies i la seva aportació educativa a través del cinema amb el taller “De la imaginació a la pantalla”, recomanat per a estudiants a partir de 4t de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.

  Els grups que participin en aquest taller en Caixaforum Barcelona podran submergir-se en el llenguatge cinematogràfic i aprendre els diferents rols – direcció, guió, actuació, efectes especials, edició…  – per a poder realitzar el seu propi curtmetratge fantàstic. Aquests curts realitzats en els tallers també es podran presentar a la categoria Escolar de l’edició actual de Participa Méliès.

  Inspirats per Georges Méliès i a través d’exercicis pràctics, s’aprendran les diferents fases d’elaboració d’un curtmetratge: idea, guió, enregistrament i edició. A més, aprendreu a posar en pràctica alguns efectes especials que poden executar-se de manera senzilla.

  Els objectius d’aquest taller són els següents:

  • Comprendre i reflexionar sobre el procés de disseny i de realització d’un relat audiovisual.
  • Experimentar les tècniques i els procediments propis del vídeo i el cinema per a investigar i produir narratives i discursos audiovisuals.
  • Desenvolupar una cultura de participació, cooperació i responsabilitat.

  El taller dura 3 hores, amb un aforament màxim de 30 persones i un preu de 30€ per grup.

  Dates:

  • De 8 de gener al 13 de febrer de 2020
  • De dilluns a divendres, a les 10 h | 3 h

  Més informació

Compartir
Tornar a dalt