Notícies

 • El cinema com a escola al taller “De la imaginació a la pantalla” 2019-2020

  2 novembre, 2019

  En el curs 2019-2020, EduCaixa continua la seva tasca educativa a través del cinema amb el taller “De La imaginació a la pantalla”, recomanat per estudiants a partir de 4rt de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.

  Els grups que participen en aquest taller podran submergir-se en el llenguatge cinematogràfic i aprendre els diferents rols – direcció, guió, actuació, efectes especials, edició…  – per poder realitzar el seu propi curtmetratge fantàstic. Els participants dels tallers podran presentar el seu curt a la categoria Escolar de la pròxima edició de Participa Méliès.

  Inspirats per Georges Méliès i a través d’exercicis pràctics, s’aprendran les diferents fases d’elaboració d’un curtmetratge: idea, guió, gravació i edició. A més, aprendreu a posar en pràctica alguns efectes especials que es poden executar de forma senzilla.

  El taller dura 3 hores, amb un aforament màxim de 30 persones i un preu de 30€ per grup.

  Es realitzarà en els CaixaForum de les següents ciutats:

  • CaixaForum Barcelona

  Del 8 de gener al 13 de febrer de 2020

  • CaixaForum Madrid

  Del 10 al 28 de febrer de 2020

  • CaixaForum Zaragoza

  Del 17 de febrer al 14 de març de 2020

  • CaixaForum Lleida

  Del dilluns 30 de març al divendres 3 d’abril de 2020

  • CaixaForum Girona

  Del 18 al 22 de maig de 2020

  Més informació

Compartir
Tornar a dalt