Notícies

 • Comença la 8a edició de Participa Méliès! Esperem els vostres curtmetratges amb molta il·lusió

  30 setembre, 2019

  Ja s’ha obert el termini per a concursar en Participa Méliès! Recordeu que podeu enviar-nos els vostres vídeos fins al dia 15 de juny de 2020 a les 16.00 h.

  Si no sabeu per on començar, volem animar-vos i ajudar-vos en el procés de rodatge del vostre curtmetratge. Al web trobareu diferents recursos per a fer cinema, amb els quals podeu treballar des de la idea inicial i el guió, fins al storyboard. El vostre vídeo ha d’incloure algun dels trucatges de Georges Méliès, en la pàgina de recursos també podreu descobrir en què consisteixen aquests trucatges i com portar-los a la pantalla.

  Novetats de la 8a edició de Participa Méliès

  • Obrim la participació a les entitats i col·lectius
   Com sabeu, dins de la categoria general poden participar totes les persones majors de 10 anys, però en aquesta 8a edició també volem descobrir el talent de col·lectius o entitats que desitgin expressar-se o fer alguna activitat al voltant del cinema.
   Per participar, tant en el cas d’entitats com de col·lectius, haureu de nomenar un representant major d’edat, que serà qui haurà de pujar el vídeo al web. Al formulari de participació, les entitats hauran d’indicar el seu número d’identificació fiscal.
   Els col·lectius i entitats participaran amb el nom del col·lectiu/entitat, indicant el nombre de persones participants en el curtmetratge, i designant un representant major d’edat. Aquest serà el que rebrà les comunicacions relacionades amb el concurs.
   Recordeu que com a col·lectiu o entitat no podreu optar al Premi Junior.
  • Premi especial als ‘Primers vídeos’
   En aquesta edició mantenim el sorteig per donar un premi especial als curtmetratges enviats abans del dia 7 de gener de 2020, així que ha arribat el moment de posar-se en marxa i començar a gravar! Aquí teniu les bases legals per conèixer com funciona el premi especial ‘Primers Vídeos’. El premi és una càmera BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K.
  • Premi especial als ‘Centres Escolars Perseverants’
   També hi haurà un premi especial pels vídeos participants de la categoria escolar que ja hagin participat en edicions anteriors (5a, 6a, i/o 7a) perquè volem premiar la perseverança dels centres escolars que confien en nosaltres any rere any. Aquí trobareu les bases legals per participar: ‘Centres Escolars Perseverants’. El premi són 10 càmeres Rollei a sortejar entre tots els centres perseverants.
  • Validació manual de les votacions del Premi del Públic
   Al final del concurs revisarem de forma “manual” tots els vots rebuts dels vídeos més votats. El Premi del Públic no s’atorga fins que s’hagi fet aquesta validació manual i es comprovi que cada vot emès és real -una persona un vot, que no hi hagi vots d’email sospitosos, que no es rebin milers de vots en un sol minut, etc.-, de forma que no us refieu del comptador de vots que veureu a cada vídeo. El vídeo guanyador del Premi del Públic es comunica el mateix dia que els vídeos guanyadors del concurs. L’equip del concurs es reserva el dret d’eliminar els vots fraudulents de tota mena i, si ho considera adient, pot desqualificar els vídeos on hi hagi hagut una mala praxis en el procés de votació. L’objectiu d’aquesta validació és evitar fraus en el procés de votació. Us aconsellem llegir amb atenció les bases legals per tal de resoldre tots els dubtes que puguin sorgir respecte a les votacions per atorgar el Premi del Públic.

  Animeu-vos a participar! Estem desitjant començar a veure els vostres curtmetratges.

Compartir
Tornar a dalt