Notícies

  • L’exposició “Disney. L’art d’explicar històries” estarà a CaixaForum Palma fins al 22 de setembre de 2019

    30 maig, 2019

    Us proposem un apassionant viatge pel món fantàstic creat per Walt Disney a través de les seves creacions durant més de 80 anys.

    Aquesta vegada li toca al CaixaForum de Palma, on per 5 € podreu visitar l’exposició “Disney. L’art d’explicar històries”. A la mostra trobareu materials originals entre els quals es poden veure alguns fragments de les notes de producció, storyboards, dibuixos i estudis de personatges, que expliquen el salt dels personatges i les trames dels relats de tradició oral, al moviment i a la sensibilitat del cinema d’animació. Veureu materials d’obres com  El rei Mides o Hèrcules, d’origen mitològic, fabules com Els tres porquets o La cigala i la formiga, llegendes com Merli, l’encantador o Robin Hood, contes de pioners americans com Pecos Bill o John Henry, i contes de fades, com Blancaneus, La sireneta o Frozen.

    En aquest enllaç es resumeixen totes les activitats organitzades al voltant de l’exposició, no us perdeu les visites organitzades per a famílies, des del 12 de maig fins al 14 de setembre de 2019.

Compartir
Tornar a dalt