Notícies

 • Participa Méliès al Festival de Cans

  24 maig, 2019

  Del 22 al 25 de maig se celebra el Festival de Cans que, com cada any, coincideix amb el dels seus cosins de Cannes. Iniciat com una broma l’any 2004, el 2018 ja va aplegar 13.000 espectadors al llogaret de Cans, Pontevedra.

  Aquest any hi haurà un homenatge a l’actor Carlos Blanco, conegut entre moltes altres actuacions, per la seva participació a Fariña.

  Participa Méliès no hi podia faltar i avui divendres 24 al MiniCans, tenim dues activitats: a les 17h el Taller de cine “De la imaginació a la pantalla”, i a les 19:30 projectarem els curtmetratges creats al mateix taller. Les activitats del festival es realitzen en cases particulars, les de Participa Méliès es faran al Cuberto de Chelo.

  L’any passat Participa Méliès ja va estar present al Festival de Cans i tant el taller com la projecció posterior varen tenir una gran acollida.

Compartir
Tornar a dalt