Notícies

 • Participa Méliès s’estrena a les Jornades “Art-Dttó: Storytelling en el aula” de Sevilla!

  9 maig, 2019

  Les Jornades “Art-Dttó: Storytellingen el aula”, que van tenir lloc del 4 al 6 de març al Teatre Alameda de Sevilla, són una iniciativa que posa en el punt de mira l’art d’explicar històries com a eina artística i educativa des de l’òptica dels joves del segle XXI.

  Participa Méliès ha estat present en diverses de les activitats organitzades, com ara els tallers de cinema exprés de 45 minuts, que vam realitzar el dimarts dia 5 de març ique eren una adaptació de l’activitat “De la imaginació a la pantalla”, amb la qual convidàvem els presents a descobrir l’univers de Georges Méliès i els primers efectes especials de la història!

  El dimecres dia 6 de març vam presentar-hi amb molta satisfacció els curtmetratges que havíem realitzat en el marc del projecte AULARTE, com ja us vam avançar en aquest post

  Les noies i els nois de l’IES Joaquín Romero Murube van mostrar una gran implicació durant les sessions del taller i tots plegats vam gaudir molt del procés creatiu. I, com no podia ser altrament, els va fer molta il·lusió veure el resultat a la gran pantalla!

  En acabat també vam participar en el debat “Què fem amb els relats, els tabús, les mentides, amb les xarxes socials, amb la postveritat? Per què necessitem explicar?”,en el qual l’Alexis Borràs va representar l’equip educatiu de Participa Méliès i en el qual també van participar Antonio Rodríguez Almodóvar, novel·lista i Premi Nacional de Literatura, i Eva Snijders, storyteller. Va ser tot un plaer seure a la taula amb una figura com Rodríguez Almodóvar, amb qui compartim la visió del paper que prenen la ficció i els relats ficcionals a les nostres vides.

  Més enllà del cinema, les Jornades van aglutinar altres activitats relacionades amb disciplines artístiques com la dansa contemporània, el teatre-performance o la música i la poesia, que s’oferien als joves i a les joves com a eines d’expressió per canalitzar les seves inquietuds. Una fita que, sens dubte, es va aconseguir!

   

   

Compartir
Tornar a dalt