Notícies

 • Noves dates i nou sorteig

  15 abril, 2019

  Hem ampliat les dates de participació del concurs! Podeu enviar els vostres curts fins a les 16.00 hores del 29 de maig. Us deixem l’enllaç a les bases legals de participació perquè consulteu les noves dates: bases legals per a escoles i per a públic general.

  A més d’ampliar el termini de participació, volem premiar als participants perseverants: aquells que ja han participat en alguna de les dues edicions anteriors. Per a això, sortegem 20 càmeres Rollei entre els participants de la 5a i/o 6a Edició que també participin en la 7a Edició.

  Premi ‘Perseverants’: normes de participació per al sorteig de les càmeres Rollei

  Si participeu dins de les categories general o júnior, haureu d’enviar el vostre vídeo identificant-vos amb el mateix nom, cognoms i correu electrònic que vàreu fer servir per a participar en la 5a o la 6a Edició del concurs.

  En el cas de les escoles que varen participar en la 5a o en la 6a Edició, verificarem la vostra participació en aquesta edició comprovant el nom del centre escolar.

  A més, per a ajudar-nos a identificar als perseverants heu d’escriure el text “PREMI ROLLEI PERSEVERANTS” en el camp de text lliure dedicat a la descripció del vídeo que trobareu al formulari de participació –Penja el teu vídeo-.

  En aquest enllaç trobareu les bases legals de participació en el sorteig: bases legals.

  ¿Què succeeix si sou perseverants i ja heu enviat el vostre vídeo?

  Els que heu participat en alguna de les dues edicions anteriors i ja heu enviat el vostre vídeo per a concursar en aquesta 7a Edició, ¡no us preocupeu! Ens encarregarem d’indentificar les vostres dades -nom, cognoms i email en el cas de participacions de categories general i júnior; i nom del centre escolar en el cas de les escoles- per a detectar si sou candidats a entrar en el sorteig de les càmeres Rollei.

  ¡Participar és molt fàcil! Recordeu d’enviar el vostre vídeo com més aviat millor, així tindreu més opcions d’aconseguir el premi del públic.

Compartir
Tornar a dalt