Notícies

 • Apunta’t als tallers escolars i familiars sobre cinema fantàstic a CaixaForum Girona

  5 març, 2019

  El taller “De la imaginació a la pantalla” segueix la seva ruta per a aprendre a fer cinema a partir de l’obra de Georges Méliès. Al taller despertarem la vostra imaginació a través d’una entretinguda pràctica: rodar un curtmetratge. Les diferents fases del procés s’aprendran de forma pràctica: generar idees, plasmar aquestes idees en un guió, gravar aquest guió en vídeo i, finalment, editar-lo. En el taller es posaran en pràctica els trucatges de Méliès amb senzilles tècniques per a aprendre a executar el truc de substitució, el truc de sobreimpressió o els jocs d’escala.

  En el seu format escolar, el taller està orientat a estudiants a partir de 4t de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà. Es realitzarà de l’11 al 22 de març de 2019, i cal reservar places a través del correu electrònicon-line o per telèfon (972 20 98 36).

  El format familiar està pensat per a nens i nenes a partir de 8 anys, es realitzarà el dissabte 16 de març de 2019 a les 11:00h i tindrà una durada de 3 hores. La inscripció costa 3€, amb un 50% de descompte per a clients de CaixaBank. Els nens han d’anar sempre acompanyats d’un adult que haurà de comprar la seva entrada a l’activitat. Les famílies interessades poden inscriure’s aquí.

  A més, en la nostra web teniu recursos educatius, per a aprendre des de casa.

Compartir
Tornar a dalt