Notícies

 • L’espectacle de Georges Méliès ‘comença’ ara a Talavera de la Reina

  21 gener, 2019

  L’exposició itinerant de l’Obra Social “la Caixa” sobre l’obra de Georges Méliès, pioner del cinema fantàstic, arriba a Talavera de la Reina.

  Trobareu la carpa de “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” al Parque de la Alameda del 29 de gener al 28 de febrer de 2019.

  Es tracta de 200 metres quadrats d’exposició en els quals es presenten aparells, maquetes, objectes d’època i còpies de fotografies, que expliquen el món i l’oci en 1900, així com l’impacte que les pel·lícules de Méliès van tenir en la societat.

  L’Obra Social “la Caixa” en col·laboració amb La Cinémathèque française organitzen aquesta exposició dins dels seus projectes dedicats al cinema com a part fonamental de la sensibilitat i la forma de veure el món avui dia.

  Inspira’t i crea el teu curtmetratge mut de cinema fantàstic

  Com a part de l’exposició, es projecten alguns dels curtmetratges de Participa Méliès.

  Ets a temps per a trobar en ells una mica d’inspiració i gravar el teu curtmetratge inspirat en l’obra de Méliès per a participar en la 7a edició. Ens encantarà veure què ets capaç d’imaginar!

  Horaris, visites guiades i visites escolars

  Des de la seva inauguració el dimarts 29 de gener fins al seu tancament el dijous 28 de febrer, l’horari per al públic general serà de dilluns a divendres de 12.30 a 14 h. i de 17 a 21 h. Els dissabtes, diumenges i festius l’horari serà d’11 a 14 h. i de 17 a 21 h.

  Les visites guiades es realitzaran de dilluns a divendres a les 19 h. i els dissabtes, diumenges i festius, a les 12 i a les 19 h. Les visites escolars i d’altres col·lectius poden realitzar-se de dilluns a divendres, de 9.30 a 13:30h.

  Per a reservar visites escolars, heu de trucar al 925 839 804 (de 9.00 a 13:00h.) o al 900 801 137 (de 15.00 a 18:00h.).

Compartir
Tornar a dalt