Notícies

  • “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” a Los Llanos de Aridane

    7 març, 2018

    L’exposició “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” organitzada per la Fundació La Caixa en col·laboració amb la Cinemathèque Française, es podrà visitar a Los Llanos de Aridane (Santa Cruz de Tenerife) del 9 de març al 8 d’abril.

    La mostra pren com a punt de partida la vida de Georges Méliès, mag, il·lusionista i director de teatre, pioner en la creació dels efectes especials en el cinema, per fer un recorregut pels inicis del setè art. A través de fotografies, cartells, pel·lícules, audiovisuals i recreacions, l’exposició li ret homenatge i permet descobrir com el cinema, en els seus inicis, tenia molt de màgia.

    L’exposició es pot visitar gratuïtament en una carpa instal·lada a la plaça Juan Pablo II de dilluns a divendres de 12.30 a 14 h i de 17 a 21 h, i els dissabte, diumenges i festius d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. Cada dia a les 19h i els caps de setmana i festius a les 12h i a les 19h s’hi fa una visita guiada.

Compartir
Tornar a dalt