Notícies

  • “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” arriba a Tenerife

    11 desembre, 2017

    L’exposició “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” organitzada per la Fundació La Caixa en col·laboració amb la Cinemathèque Française, es podrà visitar a Santa Cruz de Tenerife del 13 de desembre de 2017 al 9 de gener de 2018.

    La mostra és un viatge pels orígens del cinema, en un moment en el qual la màgia formava part de l’espectacle.A través de fotografies, cartells, pel·lícules, audiovisuals i recreacions, l’exposició ret homenatge a Georges Méliès, figura clau en la història del cinema. Méliès era mag, il·lusionista i director de teatre, i és un dels pioners en la creació d’efectes especials per al setè art.

    L’exposició es pot visitar gratuïtament en una carpa instal·lada al carrer Ruiz de Padrón de San Sebastián de La Gomera de dilluns a divendres de 12.30 a 14 h i de 17 a 21 h, i els dissabte, diumenges i festius d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. Les visites escolars es poden concertar amb cita prèvia al 902 906 666.

Compartir
Tornar a dalt