Notícies

  • Senyores i senyors, “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900” arriba a Antequera

    30 octubre, 2017

    El Paseo Real d’Antequera, a Màlaga, acull, del 31 d’octubre al 30 de novembre, l’exposició “Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900”, una mostra que posa al descobert els trucs que el cineasta Georges Méliès va fer servir als seus films.

    A través de fotografies, cartells, pel·lícules, audiovisuals i recreacions, l’exposició és un viatge pels orígens del cinema, en un moment en el qual la màgia formava part de l’espectacle. Méliès, figura clau en la història del cinema, era mag, il·lusionista i director de teatre, i és un dels pioners en la creació d’efectes especials per al setè art.

    L’exposició es pot visitar gratuïtament de dilluns a divendres de 12.30 a 14 h i de 17 a 22 h, i els dissabte, diumenges i festius d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. Les visites escolars es poden concertar amb cita prèvia al 902 906 666.

Compartir
Tornar a dalt