Notícies

  • ‘Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900’ arriba a Gijón

    20 juny, 2017

    Els Jardins del Nàutic de Gijón acolliran fins al 20 de juliol l’exposició ‘Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900‘, amb la qual podrem endinsar-nos en la història del cinema de principis del segle passat.

    ‘Comença l’espectacle. Georges Méliès i el cinema de 1900’ ens trasllada als anys en els quals el cinema es va transformar en un espectacle popular de la mà de fotografies, cartells, pel·lícules i audiovisuals de Georges Méliès, una figura clau en el desenvolupament de la cinematografia moderna.

    L’exposició, que estarà a Gijón fins al 20 de juliol, es pot visitar de forma gratuïta. De dilluns a divendres estarà oberta de 12.30 a 14 h i de 17 a 21 h, i els dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14 h i de 17 a 21 h.

Compartir
Tornar a dalt