Notícies

 • “Art i cinema. 120 anys d’intercanvis” en CaixaForum Barcelona

  16 desembre, 2016
  Anton Giulio Bragaglia. Thaïs / Perfido incanto (Thaïs / Pérfido encanto), 1917. Fotograma Fondazione Cinetaca Italiana, Milano

   

  A partir del 16 de desembre i fins al pròxim 26 de març de 2017, l’exposició “Art i cinema. 120 anys d’intercanvis”, es podrà visitar en el CaixaForum Barcelona, oferint-nos l’oportunitat única de conèixer la història del cinema des d’un punt de vista molt especial: la seva relació amb el món de l’art.

  El diàleg entre el cinema i d’altres disciplines artístiques és l’autèntic protagonista d’aquesta exposició. “Art i cinema. 120 anys d’intercanvis” explora el deute que el cinema té amb la resta de les arts alhora que ens fa reflexionar sobre com el setè art també ha servit d’inspiració a totes elles.

  A l’exposició s’han seleccionat una sèrie d’obres pertanyents a la col·lecció de la Cinémathèque française, en les quals es mostra clarament el paper innovador del cinema i la influència que va tenir com a impulsor d’avantguarda en la resta de disciplines artístiques.

  “Art i cinema. 120 anys d’intercanvis” estarà disponible de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores, des del 16 de desembre fins al 26 de març de 2017 en CaixaForum Barcelona.

Compartir
Tornar a dalt